top of page
024 groot _Nick Decombel Fotografie.jpg

Welkom bij Tarbot Royal waar culinaire uitmuntendheid en creativiteit samenkomen. Achter elk verrukkelijk gerecht schuilt de visie en vaardigheid van onze gewaardeerde Chef, Chhetri. Met een passie voor smaken, een toewijding aan kwaliteit en een flair voor innovatie, is Chef Chhetri de drijvende kracht achter de gastronomische ervaring die op u wacht.

 

Chef Chhetri's culinaire reis begon 21 jaar geleden in het hart van Oostende. De culinaire filosofie van Chef Chhetri is geworteld in een diep respect voor traditie, een passie voor innovatie en een toewijding om de fijnste ingrediënten te presenteren. In de overtuiging dat elk gerecht een verhaal moet vertellen, injecteert Chef Chhetri elk klassiek gerecht met creativiteit, balans en ziel.

 

Aan het roer van Tarbot Royal begrijpt Chef Chhetri dat de kracht van een restaurant in zijn team ligt. Gelovend in de kracht van samenwerking en educatie, begeleidt en leidt Chef Chhetri een team van bekwame chefs en keukenpersoneel.

 

Deze teamgerichte benadering verhoogt niet alleen de eetervaring, maar zorgt ook voor een gevoel van trots en prestatie onder het personeel, waardoor Tarbot Royal een baken van culinaire samenwerking en innovatie wordt.

About the Chef

Let’s Work Together

Thanks for submitting!

bottom of page