top of page

Menu

Voorgerechten
Soep van de dag
Vissoep met rouille, kaas en broodkorstjes
Scampi met bieslookroom saus
Kaaskroket (2/3 stuks)
Garnaalkroket (2/3 stuks)
Fin de Clair special oesters natuur
Gegrilde Oester met Champagnesaus
(6 stuks)Rundscarpaccio
met Rucola, Parmezaan en OlijfolieSint-Jacobsnootjes met saffraansaus
Gegrilde oesters met Lookbotersaus
6 stuksDe Vleesgerechten
Ossenhaas
met Salade en Verse FrietjesGegrilde Ierse Rib Eye
met Salade en verse frietjesCôte-a-l'os
met salade en verse frietjesStoverij van Vlaamse Varkenswangetjes
met Salade en Verse FrietjesLamscurry met basmatirijst
Specialiteiten van de Chef
Tarbotfilet met Belgische kaviaar
Groene Asperges, Champagnesaus en PureeTarbotfilet met Oostendse garnalen, champagnesaus en puree
Bouillabaisse van de Chef
Paling in 't Groen
met Verse FrietjesPaling in de room
met AmandelkroketjesKing Crab
met Lookboter en Basmati RijstPasta met zeevruchten in lookboter
Pasta met zeevruchten in currysaus
De Visgerechten
Gebakken Noordzeetong met sla en verse frietjes
2 stuksKlassiek Gebakken Kabeljauw
met witte wijnsaus en pureeGebakken Zalm
met Dijonnaise Saus en PureeLotte op Thaise wijze met jasminerijst
Scampi diabolique met verse frietjes
Brochette van zalm en lotte in wijnsaus met amandelkroketjes
Scampi op Thaise wijze met jasminerijst
Mosselen
Mossel Witte Wijn
Mossel look en room
Mossel Look & Room
Mossels Natuur
Salades
Salade Tarbot Royal
met Scampi, Gerookte Zalm en Grijze GarnalenSalade van Handgepelde Oostendse Grijze Garnalen
met FrietjesSalade van kip op Thaise wijze
Salade scampi met mango vinaigrette
Pasta's
Spaghetti Bolognaise
Vegetarische Pasta
met Verse Groentjes en Romig Sausje van de ChefPasta met gerookte zalm en parmiggiano
Fettuccini met venusschelpen
Kindergerechten
Alle gerechten van de Kindergerechten zijn mogelijk in halve portie voor de kindjes.Spaghetti Bolognaise
Stukje Kabeljauw
met PureeKippen Nuggets
Goujonettes met tartaar en frietjes
gefrituurde kabeljauwbottom of page